Større barberhøvelpatron for kvinner

Når vi kjøper en barberhøvel, finner vi en veldig interessant ting, altsåbarberhøvel for kvinnerhoder er vanligvis større enn menns barberhøvel.

Vi har studert det og funnet noen interessante effekter.

For det første er barberhøvel for kvinner spesielt designet for barbering av ben, armhuler og bikinier.Hodet på en barberhøvel for kvinner er vanligvis stort og rund, slik at du lettere kan navigere rundt konturer som ankler og knær.

8001_01_Jc

For det andre, hvordan består et større barberhode av?Bortsett fra bladene, er den bredere delen av barberhodet vanligvis sammensatt av gummi eller smørelist.Hvis det er gummi, kan myk gummi berøre huden mykere, så når de bruker barberhøvel kan gummi massere huden.8002_03_Jc

Det finnes også noen barberhøvler hvis brede deler er sammensatt av smørelister.Når en dame tar en barberhøvel som denne vil flere smørestrips gi mer smøring, effektivt redusere friksjonen mellom bladet og huden, gjøre høvelen glatt og redusere hudirritasjon.Samtidig tilfører mange merker av smørestrimler aloe og vitamin E, som også fukter kvinners hud ved barbering.

Her er et tips.Når smørestrimmelen blekner, er det en påminnelse om at du bør bytte en ny barberhøvel eller bytte en ny barberkassett.

 

For det tredje har kvinners barberhøvel vanligvis flere bladlag, vanligvis mer enn 3 lag, eller5 lag.Flere bladarrangement krever mer plass og større barberhode.

 

Markedet for kvinnelige barbermaskiner har blitt et modent og raskt utviklende marked.Flere og flere markedsundersøkelsesforskere tar hensyn til dette markedet og gir mer og mer profesjonell teknologi og modne produkter for kvinners barberhøvler.


Innleggstid: Des-07-2022