JIALI Razor på Amsterdam Online "World of Private Label"

Fra 1st desember til 2. desember 2020, JIALI Razor deltar i AmsterdamOnline "World of Private Label"

 

Jiali barberhøvel er Kinas viktigste barberhøvelproduksjonr og hovedeksportør, eier over 300 arbeidere,og skaffe barberhøvlenetil over 70 land.

 

Produktene inkluderer enkelt/dobbelt/trippel/fire/fem/seks bladerbarberhøvels, og Kina-leder på barberhøvler med åpent bakblad som er populære i verden.

 

Jiali barberhøvelaktivt utvikle de europeiske markedene,og forsyning til europeiske markeder, inkludert kjedebutikker, importører,forhandlerog så videre.Vi deltar i Amsterdam PLMA hvert år for å møte de gamle kundene og for å introdusere de nye barberhøvlene.

 

On standen introduserte vi ikke bare våre gode selgere avtoblads barberhøvlerogtrippelblads barberhøvler, men også vise vårt nye design påbarberhøvler med åpen bakside, i mellomtiden damen barberhøvler.

Bilde

Som den første online'World of Private Label', denstand tiltrekker segmange gamle kunder og nye kunder for å diskutere virksomheten.

Kundene gir tilbakemeldinger om at de er optimistiske med hensyn til barberhøvelene som dagligpersonligomsorg, og spesielt interessert iden nyeåpne bakblad barberhøvler, håper de å sjekkeprøverog diskutere med Jiali til neste trinn, prøv å sammen sette opp den langsiktige virksomheten.

 

I mellomtiden vil Jiali delta i USAPLMAs online "World of Private Label"fra 3. februar til 4th februar skal vi vise de populære barberhøvlene og nye barberhøvler, velkommen til standen vår.


Innleggstid: Apr-01-2021