MEDISINSK HAVERBORD KUN FOR ENKELPASIENT BRUK

Så du noen medisinsk barberhøvel som ble brukt på sykehuset?Ja, det gjorde jeg, jeg tror de fleste av dere gjorde det.fordi det er veldig normalt.men vet du hva en medisinsk barberhøvel brukes til og hvordan du velger dem?

Faktisk ,medisinsk barberhøvel, det er for kirurgisk bruk , med medisinske blader som kan bidra til å lage snitt i huden og menneskelig vev før operasjonen .og hvordan velge en riktig medisinsk barberhøvel, det er veldig enkelt, fordi de trenger å rense håret før operasjonen.så det er nødvendig å lage barberhøvelen med kammen på hodet som nedenfor.

 

3559 深蓝

3558

Disse to typene ovenfor kalles dobbeltkantblad , fordi bladet er dettveeggetsom kan barbere seg med to sider .og for alle håndtakene er sklisikkert design, slik at det ikke sklir vekk fra hånden din.

3563 单刀蓝

3564-1

De to typene ovenfor ermedisinsk barberhøvel med ett bladogmedisinsk barberhøvel med to blader, det'Det er lett å se at for alle fire typene er de med kammen.så det vil være veldig enkelt å rengjøre håret før barbering, noe som er effektivt.

 

Så for å spare tid på sykehus, trenger pakken ikke være så vanskelig å åpne og ta, den kommer med bulk i esken.så de kan bare åpne boksen og få en ny barberhøvel som per barberhøvel er bare kan bruke en gang for å holde ren.eller kanskje du også kan legge til en gjennomsiktig pose for å beskytte hver barberblad. For det meste importerer og eksporterer du ikke sertifikatet for den medisinske barberhøvelen, men vi har også FDA-sertifikatet, kanskje fra noen land, det er også behov for et annet sertifikat, så bare kjenn det før du importerer.

Men det viktigste for barberhøvelen er selvfølgelig selve bladet, så det er bare å teste prøvene før du bestiller en stor mengde for å være sikker på kvaliteten.så nå vet du mer om den medisinske barberhøvelen her.


Innleggstid: Des-02-2022