Barberhøvel laget av nedbrytbart materiale.

Med mer enn 30 års historie,Ningbo jialihar forsøkt å lansere mangemiljøvennlige produktersom bidrar til å redusere miljøforurensning.Med det sterke engasjementet for å ta vare på miljøproblemet forårsaket av daglig avfall, har mange selskaper utviklet en miljøvennlig tannbørste som brytes ned biologisk (naturligvis blir til gjødsel over tid) uten å forurense jorda.Dette produktet er kjent for sin utmerkede effekt for å undertrykke ulike giftige kjemikalier og miljøhormoner.

wps_doc_0

Basert på mange års FoU-innsats, er Ningbo jiali barberhøvel i stand til å produsere ulike daglige produkter og engangsprodukter laget av miljøvennlige materialer.

Denne barberhøvelen er laget av biologisk nedbrytbare harpikser.Det er et forurensningsfritt barberhåndtak som nesten ikke genererer kjemikalier eller miljøhormoner (dioksin).Når det kastes, forurenser det ikke jorda, men det omdannes til gjødsel veldig raskt.

Miljøvennlig engangshøvel: Denne barberhøvelen er laget av biologisk nedbrytbare harpikser.Det er en forurensningsfri barberhøvel som nesten ikke genererer noen kjemikalier eller miljøhormoner (dioksin). Når den kastes, forurenser den ikke jorda, men omdannes til gjødsel veldig raskt.

Det er den nye trenden for engangsbarberhøvelmaterialer.Som en global borger må vi alle gjøre vårt for å beskytte jorden.


Innleggstid: Jan-02-2023